Rupjmaizes kārtojums ar dzērvenēm un šokolādi

Brīvdienās galdā jāceļ svētku saldēdiens!

Sastāvdaļas: 
200 g sausas sadrupinātas rupjmaizes
100 g tumšā cukura sīrupa
300 g dzērveņu
300 g saputota krējuma
100 g sarīvētas tumšās šokolādes
 
Pagatavošana:
1. Rupjmaizi piesūcina ar sīrupu.
2. Glāzē pamīšus kārto rupjmaizi, dzērvenes un putukrējumu.
3. Pārkaisa ar rīvētu šokolādi

Foto avots: Shutterstock.com

Dodamies uz XVIII Starptautisko masku tradīciju festivālu!

XVIII Starptautiskais masku tradīciju festivāls strauji tuvojas. Jau šīs nedēļas nogalē, no 24. līdz 26. februārim Rīgā, Katlakalnā, Mālpilī un Vecumniekos varēs vērot pulku dažādu maskoto ļaužu. Lasīt tālāk »

Izrotājiet sūtījumu vai dāvanu kasti ar ģimenes zīmogu!

Senāk katrai augstdzimušai personai bija savs zīmogs, ar ko identificēt vēstules un citus nozīmīgus dokumentus.  Lasīt tālāk »

Veselīgs našķis gan bērniem, gan pašiem vecākiem – medus un ingvera konfektes

Ikvienam ir pa spēkam mājās pagtavot gardās ingvera un medus konfektes! Lasīt tālāk »

Sirsniņu kārums Valentīndienai

Iepriecini mīļos ar mazām sirsniņas formas kūciņām. Kā tādas pagatavot?   Lasīt tālāk »

Pašu gatavots našķis - dzērvenes pūdercukurā!

Pamazām vitāmīni iet uz beigām, tādēļ ķeramies pie dzērveņu rezervēm un gatavojam brīnišķīgu našķi - dzērvenes pūdercukurā.  Lasīt tālāk »