Rupjmaizes kārtojums ar dzērvenēm un šokolādi

Brīvdienās galdā jāceļ svētku saldēdiens!

Sastāvdaļas: 
200 g sausas sadrupinātas rupjmaizes
100 g tumšā cukura sīrupa
300 g dzērveņu
300 g saputota krējuma
100 g sarīvētas tumšās šokolādes
 
Pagatavošana:
1. Rupjmaizi piesūcina ar sīrupu.
2. Glāzē pamīšus kārto rupjmaizi, dzērvenes un putukrējumu.
3. Pārkaisa ar rīvētu šokolādi

Foto avots: Shutterstock.com

Zaļā ceturtdiena. Skaitām ligzdas un klausāmies atbalsi!

Šajā nedēļā liela daļa pasaules ir Lieldienu noskaņās.  Lasīt tālāk »

Ideja Lieldienu dekoram - ziedu un olas kompozīcija

Gatavojam Lieldienu dekorus! Lasīt tālāk »

Šodien Pūpolsvētdiena. Veselību iekšā, slimību ārā!

Šorīt, modinot savas ģimenes locekļus, skaitām šādus labvēlības pilnus pantiņus.  Lasīt tālāk »

Pavasara ieskandēšana Pokaiņu mežā

Tuvojas pavasaris, kad diena kļūst arvien gaišāka un garāka, bet tumsa pamazām atkāpjas. Dzīvības sulas koku zaros rosina pumpuru veidošanos, un cilvēkos mostas gaišas izjūtas un domas. Lasīt tālāk »

Pārsteigums no Lieldienu zaķa - strausa ola

Lieldienas vairs nav aiz kalniem. Un vecākiem laiks domāt, kādu pārsteigumu mazajiem atnesīs Lieldienu zaķis. Lasīt tālāk »