Rupjmaizes kārtojums ar dzērvenēm un šokolādi

Brīvdienās galdā jāceļ svētku saldēdiens!

Sastāvdaļas: 
200 g sausas sadrupinātas rupjmaizes
100 g tumšā cukura sīrupa
300 g dzērveņu
300 g saputota krējuma
100 g sarīvētas tumšās šokolādes
 
Pagatavošana:
1. Rupjmaizi piesūcina ar sīrupu.
2. Glāzē pamīšus kārto rupjmaizi, dzērvenes un putukrējumu.
3. Pārkaisa ar rīvētu šokolādi

Foto avots: Shutterstock.com

Piparkūku gaiļu skaistumkonkurss!

Vai jūsmājās plānota lielā Jaunā gada sagaidīšanas balle? Uzdodiet katram viesim uzdevumu - uzcept piparkūku gaiļa tematikā. Lasīt tālāk »

Kopīgais ģimenes apņemšanos saraksts. Ideja veidošanai

Katra jauna gada sākumā vai vecā gada beigās mēs izsakām dažādas jaunas apņemšanās, ko Jaunajā gadā mērķtiecīgi realizēt. Lasīt tālāk »

Izkrāsojiet savu egli!

Ziemassvētku brīvdienās arī radošajiem darbiņiem jābūt tematiskiem. Tātad - krāsojam lielo ģimenes egli! Lasīt tālāk »

Kur dāvanu maiss? Mežā!

Bērni ļoti gaida brīnumaino dāvanu maisu, no kura izburt viņu kārotās lietiņas.  Lasīt tālāk »

Iemīļotu Ziemassvētku dziesmu vārdi

Mierpilnais Ziemassvētku vakars ir īstais brīdis dziedāt Ziemassvētku dziesmas. Lasīt tālāk »