Rupjmaizes kārtojums ar dzērvenēm un šokolādi

Brīvdienās galdā jāceļ svētku saldēdiens!

Sastāvdaļas: 
200 g sausas sadrupinātas rupjmaizes
100 g tumšā cukura sīrupa
300 g dzērveņu
300 g saputota krējuma
100 g sarīvētas tumšās šokolādes
 
Pagatavošana:
1. Rupjmaizi piesūcina ar sīrupu.
2. Glāzē pamīšus kārto rupjmaizi, dzērvenes un putukrējumu.
3. Pārkaisa ar rīvētu šokolādi

Foto avots: Shutterstock.com

Zaļās ceturtdienas ticējumi

Grūti pateikt, kāpēc šī diena ir tieši "Zaļā". Droši vien tāpēc, ka Zaļā ir cerības krāsa. Lasīt tālāk »

Galda dekors Lieldienu svinībām - olu turētājs ar zaķa ausīm!

Ja plānojat Lieldienās uzņemt ciemiņus, jums noderēs fantastiska ideja, kā izveidot skaistus olu turētājus. Lasīt tālāk »

Pašu spēkiem izkaram Lieldienu šūpoles!

Kas gan ir Lieldienas bez kārtīgas izšūpošanās. Lasīt tālāk »

Uz darbu - krāsainās drēbēs un aksesuāros!

Nedēļā pirms Lieldienu svētdienas ierasts, ka bērni uz skolu vai bērnudārzu katru dienu dodas tematiskas krāsas ietērpā vai arī greznojas ar attiecīgās dienas krāsas aksesuāriem. Lasīt tālāk »

Pūpolsvētdienas pēriens. Ko par to saka latviešu tautas ticējumi?

Ticējumi vēsta, ka pēriens ar pūpolzariem nāk par labu nopērtajam, jo tie visu nākošo gadu esot veselīgi un slimības ejot ar līkumu. Lasīt tālāk »