Rupjmaizes kārtojums ar dzērvenēm un šokolādi

Brīvdienās galdā jāceļ svētku saldēdiens!

Sastāvdaļas: 
200 g sausas sadrupinātas rupjmaizes
100 g tumšā cukura sīrupa
300 g dzērveņu
300 g saputota krējuma
100 g sarīvētas tumšās šokolādes
 
Pagatavošana:
1. Rupjmaizi piesūcina ar sīrupu.
2. Glāzē pamīšus kārto rupjmaizi, dzērvenes un putukrējumu.
3. Pārkaisa ar rīvētu šokolādi

Foto avots: Shutterstock.com

Ģimenes recepšu grāmatai: cepeškrāsnī cepts ābols ar biezpiena pildījumu

Kad ārā paliek vēsāks, prātā nāk šīs sezonas saldēdienu receptes, ko pagatavot ģimenei brīvdienu pēcpusdienā.  Lasīt tālāk »

Jocīgie, spocīgie sikspārņi. Jautrs dekoriņš

Pamazām tuvojas gada spocīgākie svētki, par kuriem daļa pieaugušo rauc degunu, taču bērniem patīk.  Lasīt tālāk »

Foto kubi dāvanām un pašu plauktam

Saberzējam rokas un metamies jaunos izaicinajumos! Šoreiz gatavosim brīnišķīgus foto kubus. Lasīt tālāk »

Kā mājās sagaidīt tuvu radinieku bērniņu

Par brāļu vai māsu bērniņa piedzimšanu mēs vienmēr ļoti priecājamies un vēlam tikai to labāko. Vēlamies pārsteigt un iepriecināt jauno ģimeni jau pašās pirmajās dienās. Tikai kā? Lasīt tālāk »

Ar joku video pārsteidz draugus kāzās

Kāzas ir brīnumskaisti svētki, kuri tiek svinēti ne tikai vasarā, bet visu cauru gadu.  Lasīt tālāk »