Rupjmaizes kārtojums ar dzērvenēm un šokolādi

Brīvdienās galdā jāceļ svētku saldēdiens!

Sastāvdaļas: 
200 g sausas sadrupinātas rupjmaizes
100 g tumšā cukura sīrupa
300 g dzērveņu
300 g saputota krējuma
100 g sarīvētas tumšās šokolādes
 
Pagatavošana:
1. Rupjmaizi piesūcina ar sīrupu.
2. Glāzē pamīšus kārto rupjmaizi, dzērvenes un putukrējumu.
3. Pārkaisa ar rīvētu šokolādi

Foto avots: Shutterstock.com

Ziemassvētku pikniks pie dabas

Ziemassvētki ir īpašs laiks, kad ģimene sanāk kopā, lai mierīgi nosvinētu svētkus priecīgā un patīkamā gaisotnē Lasīt tālāk »

Kāzas ziemā? 3 košas noskaņas idejas

Latvijā tradicionāli kāzas biežāk rīko vasarā. Taču kāzas ziemā var būt īpašas, jo ir iespējams radīt pavisam neparastu noskaņu, kas arī bildēs izskatīsies pasakaini.  Lasīt tālāk »

Klāt Advente. Aizdedzam otro sveci!

Laiks pamazam kļūst vēsāks, un pienākusi arī otrā Advente.  Lasīt tālāk »

3 idejas, kā mandarīnus un apelsīnus izmantot ziemas dekoros

Apelsīni ir tik koši un krāsaini. Un tie ir brīnišķīgs materiāls, ko izmantot dekoru veidošanā.  Lasīt tālāk »

Adventes kalendārs no mazām svecītēm

Adventes kalendārs var būt arī mazas numurētas svecītes, kuras aizdedzina katru dienu pa vienai.  Lasīt tālāk »