Pasniedzam saldo ēdienu apelsīnu "šķīvīšos"!

Lūk, kāda brīnišķīga ideja, kā pasniegt saldo ēdienu jubilejas reizē!

Ņemiet lielus apelsīnus, ko pārgriež uz pusēm. Ar karoti vai nazi izņem mīkstumu, ko vēlāk var izmantot saldā ēdiena gatavošanā. Kad mīkstums izņemts, trauciņi saldā ēdiena pasniegšanai ir gatavi.

Saldajam ēdienam izmanto dažādus augļus - mango, kivi, zemenes, mandarīnus, apelsīna mīkstumu, meloni un citus gardus augļus. Tos sagriež nelielos gabaliņos un kārto apelsīnu "šķīvīšos". Dekorē ar putukrējumu vai pasniedz kopā ar saldējumu.

Labu apetīti!

Foto avots: Shutterstock.com

Pinam pieneņu vainadziņu!

Pļavas pārņēmis neticami skaistais dzeltenums - sākušas ziedēt pienenes!  Lasīt tālāk »

Mainīšanās ballīte lieliem un maziem

Vai atceries veco lampu, kura stāv pagrabā un kuru jau vairākus gadus plānojāt pārdot? Vai arī blenderi, kurš savu pielietojumu tā arī nav atradis? Lasīt tālāk »

3 pasākumi, ko apmeklēt Ģimenes dienā

Daudzās vietās Latvijā 15. maijā atzīmē Ģimenes dienu, piedāvājot plašu pasākumu klāstu. Lūk, dažas idejas, kurus pasākumus apmeklēt.  Lasīt tālāk »

Gatavojam sulas saldējumu ar augļu gabaliņiem!

Karstā laikā kaut kas vēss ir tieši tas, kas ir vajadzīgs. Tādēļ ķeramies pie darba un gatavojam saldētu sulu ar augļu gabaliņiem.  Lasīt tālāk »

Šodien Mātes diena. Samīļojam savas mammas!

Mīļa mana māmuliņa!... Tā par mammu teikts latviešu tautasdziesmā. Un patiesi - mamma ir tas cilvēks, kam varam teikt "paldies" par savu esību šajā pasaulē.  Lasīt tālāk »