Pasniedzam saldo ēdienu apelsīnu "šķīvīšos"!

Publicēts: 29.11.2017 19:00

Lūk, kāda brīnišķīga ideja, kā pasniegt saldo ēdienu jubilejas reizē!

Ņemiet lielus apelsīnus, ko pārgriež uz pusēm. Ar karoti vai nazi izņem mīkstumu, ko vēlāk var izmantot saldā ēdiena gatavošanā. Kad mīkstums izņemts, trauciņi saldā ēdiena pasniegšanai ir gatavi.

Saldajam ēdienam izmanto dažādus augļus - mango, kivi, zemenes, mandarīnus, apelsīna mīkstumu, meloni un citus gardus augļus. Tos sagriež nelielos gabaliņos un kārto apelsīnu "šķīvīšos". Dekorē ar putukrējumu vai pasniedz kopā ar saldējumu.

Labu apetīti!

Foto avots: Shutterstock.com

Praktiska darbošanās kopā ar bērnu: monētu šķirošanas automāts

Ja mājās iekrājusies kaudze monētu, varat veltīt vakaru, lai izgatavotu monētu šķirošanas automātu. Lasīt tālāk »

Darbiņš 10 minūtēs: pašu gatavota veiklības spēle

Ik pa laikam ir vērts pamēģināt izgatavot kādu spēli, jo darbošanās attīsta iemaņas, loģisko domāšanu, plānošanu un, galu galā, rada lielu prieku un azartu. Lasīt tālāk »

Spēcinošs dzēriens imunitātes stiprināšanai

Vēsā un drēgnā laikā jādomā par imunitātes stiprināšanu visai ģimenei. Ieviesiet jaunu tradīciju - ik dienu atavojiet spēcinošus un veselīgus dzērienus! Lasīt tālāk »

Pašu darināti sveču dekori skaistiem un mājīgiem rudens vakariem

Pārvērt pavisam vienkāršu sveci par greznu dekoru. Piedāvājam četras, viegli realizējamas idejas, lai mājās ieviestu mājīgu rudens noskaņu. Lasīt tālāk »

Rupjmaizes kārtojums ar dzērvenēm un šokolādi

Svētku laikā galdā jāceļ svētku saldēdiens! Lasīt tālāk »